Ανδρίτσος Λεωνίδας

Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ

Απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου πολυτεχνείου με διπλωματική εργασία στα αντισεισμικά κτήρια. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη μελέτη και κατασκευή κτηρίων με ειδίκευση στις στατικές μελέτες.

Ανδρίτσος Θεόδωρος

Υπεύθυνος Έργων / Σχεδιαστής

Απόφοιτος ΤΕΙ Αθήνας σχολή Γραφικών Τεχνών & Καλλιτεχνικών Σπουδών τμήμα Γραφιστικής. Είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη ιδιαίτερων σχεδίων και προτότυπων ιδεών με γνώμονα πάντα την άποψη του πελάτη και εξασφαλίζει την εφαρμογή αυτών στο εργοτάξιο.

Τσάλλου Έφη

Διακοσμήτρια / Σχεδιάστρια επίπλων

Αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων και σχεδιάστρια επίπλου. Απόφοιτη ΤΕΙ Αθήνας τμήμα διακοσμητικής. Αναλαμβάνει τη μελέτη του χώρου και φροντίζει για την βέλτιστη εικόνα και εργονομία του.

Κρούσκας Βαγγέλης

Ενεργειακός Επιθεωρητής

Πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού. Αναλαμβάνει της μηχανολογικές μελέτες του γραφείου ενώ εκδίδει ενεργειακά πιστοποιητικά τα οποία είναι πλέον απαραίτητα για οποιαδήποτε μεταβίβαση ή ενοικίαση ακινήτου.

Αθηναίος Εμμανουήλ

Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ

Διπλωματούχος Μηχανικός του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου με μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και κατασκευή μηχανολογικών έργων και υποδομών. Είναι υπεύθυνος για τη μελέτη και επίβλεψη εργων του γραφείου.

TOP