Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης

Μετά την έγκριση του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (Κ.ΕΝ.Α.Κ.), είναι απαραίτητο όλα τα κτίρια με επιφάνεια άνω των 50τμ, να αποκτήσουν σταδιακά Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης.

Από 9/1/2011 για κάθε αγορά-πώληση, ενοικίαση ή μεταβίβαση ακινήτου απαιτείται να εκδοθεί Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης. Με βάση την Ενεργειακή Κατανάλωσή του το κτίριο κατατάσσεται στην αντίστοιχη Ενεργειακή Κατηγορία, η οποία αποτυπώνεται πάνω στο Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει, μετά από αυτοψία στο χώρο σας, την έκδοση του Πιστοποιητικού Eνεργειακής Aπόδοσης, από διπλωματούχο μηχανολόγο μηχανικό (ενεργειακό επιθεωρητή), πιστοποιημένο από το αρμόδιο υπουργείο (ΥΠΕΚΑ).

Ενεργειακή Αναβάθμιση
Σήμερα είναι υπαρκτή η τάση παγκοσμίως για περισσότερο οικονομικά και φιλικά προς το περιβάλλον κτήρια!

Τα περισσότερα σπίτια που είναι παλαιότερα των είκοσι ετών είναι πλέον ασύμφορα ενεργειακά! Καταναλώνουν πολύ περισσότερη ενέργεια από ένα σύγχρονο σπίτι το οποίο διαθέτει κουφώματα, καυστήρα, θερμοσίφωνα και κλιματιστικά νέας τεχνολογίας!

Με λίγες και στοχευμένες κινήσεις μπορούμε να εκσυγχρονίσουμε το σπίτι σας όχι μόνο για να έχετε μια πιο οικονομική χρήση αυτού αλλά και για να ανεβεί ενεργειακή κλίμακα στο πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης.

Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης είναι απαραίτητο πλέον για κάθε μεταβίβαση ή πώληση ακινήτου! Η ανώτερη βαθμίδα είναι το Α+ ενώ η τελευταία είναι η Η. Είναι αυτονόητο λοιπόν ότι ένα ενεργειακά αναβαθμισμένο σπίτι έχει συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι στα μη αναβαθμισμένα και συνεπώς μεγαλύτερη αξία!

Συνεπώς το όφελος είναι και άμεσο (οικονομική χρήση) αλλά και έμμεσο (μεγαλύτερη αξία ακινήτου)!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για την έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης του ακινήτου σας! Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και πάντα στις πιο προσιτές τιμές που προσφέρει το τεχνικό γραφείο Ανδρίτσος.

TOP